Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019

Το πρώτο τρέιλερ της Sci-Fi Νορβηγικής σειράς του HBO "Beforeigners"

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για την νέα Νορβηγική Sci-Fi σειρά έξι επεισοδίων του HBO "The Beforeigners", που θα ξεκινήσει στις 21 Αυγούστου.


Η ιστορία ξεκινάει όταν ένα φως αναβοσβήνει στον ωκεανό και οδηγεί σε ανθρώπους από τρεις χρονικές περιόδους στο παρελθόν - συγκεκριμένα την Εποχή του Λίθου, τους Βίκινγκς και τις αρχές της Βιομηχανικής Επανάστασης. Άνθρωποι αρχίζουν να εμφανίζονται στο παρόν χωρίς να θυμούνται τι έχει συμβεί. Αυτοί οι άνθρωποι συνεχίζουν να έρχονται και δεν υπάρχει τρόπος να επιστρέψουν πίσω.

Μερικά χρόνια αργότερα και οι «μετανάστες» αυτοί είναι πλέον μια υποκατηγορία στην κοινωνία, ενώ οι εντάσεις ανάμεσα στους ανθρώπους αυξάνονται. Ο Alfhildr (Krista Kosonen) από την εποχή των Βίκινγκ συνεργάζεται με τον αστυνομικό Lars Haaland (Cleve Broch) ως μέρος του προγράμματος της αστυνομικής υπηρεσίας για την ένταξη των ανθρώπων αυτών στην κοινωνία. Ενώ διερευνούν τη δολοφονία ενός "beforeigner", αρχίζει να ξεδιπλώνεται μια μεγαλύτερη συνωμοσία πίσω από την προέλευση των μυστηριωδών αυτών μαζικών αφίξεων.

Από τους δημιουργούς Anne Bjørnstad και Eilif Skodvin ("Lilyhammer"). Θα είναι διαθέσιμη στις ΗΠΑ μέσω των ψηφιακών πλατφορμών του HBO.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου